BLACK FRIDAY DEALS! Geniet tot 25% korting op onze matrassen!

Frequently Asked Questions

Welcome to our FAQ Page

Pricing

Wij werken met de betrouwbare betaalprovider Mollie. Wij garanderen hierdoor een veilige en snelle betaling. Op onze webshop kan je betalen met Bancontact, Mastercard, Visa, Paypal en allerlei bankapplicaties. 

We kunnen met zekerheid 10 jaar garantie geven op alle Zwoong® producten. 

Returns

Indien je de producten wenst terug te sturen volg je de stappen zoals omschreven in onze retourpolicy op deze pagina: Herroepingsrecht

De testperiode start vanaf het moment dat je de producten ontvangt. 

Het betaalde bedrag wordt altijd terugbetaald op dezelfde manier waarop je betaald hebt tenzij anders overeengekomen. 

Shipping

Ja, Het is belangrijk dat je thuis bent op het gekozen moment van levering. Indien je niet thuis bent proberen we jouw bestelling te bezorgen bij de buren. We laten alleszins een briefje achter zodanig dat je snel kan genieten van de Zwoong producten.

De levertermijn is gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Wij staan bekend voor een snelle en correct levering. De exacte levertermijnen kan je terug vinden op de productpagina's.

De producten worden zorgvuldig verpakt in compacte dozen. De matras wordt opgerold verpakt. Het bed komt in kitvorm en is zeer makkelijk te monteren. De producten worden tot aan je voordeur geleverd door onze bezorgpartner.

Na het plaatsen van jouw bestelling word je via mail blijvend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zodra onze logistieke partner de bestelling verwerkt ontvang je een link om je bestelling te volgen. Vanaf dit moment is het ook mogelijk om je bestelling te volgen op onze specifieke Track & Trace pagina.